Politică

Lazăr (Alde): „Să ne ferească Dumnezeu să ajungă vreodată la putere în Alba!”

Liderul Alde Alba, Ioan Lazăr, a susţinut, vineri, referindu-se la partenerii de guvernare din Alba, că „să ferească Dumnezeu” ca social-democraţii să ajungă vreodată la putere în judeţ.

„Eu vă spun aşa: să ne ferească Dumnezeu să ajungem vreodată ca PSD Alba, cu liderii actuali, (…), să ajungă ăştia la putere în judeţul Alba”, a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul Alde Alba, care, de-a lungul timpului, a formulat diverse reproşuri la adresa conducerii judeţene a social-democraţilor.

Ioan Lazăr a mai spus că, în judeţul Alba, „aceşti colegi de guvernare uită că sunt la guvernare” cu Alde.

„Au uitat asta încă de la început. Au nevoie de Alde şi consideră că cei din Alde sunt colegi la guvernare doar când au nevoie de voturi – aici e valabil şi în Parlament, nu numai în Alba, probabil de acolo vine ‘curentul’. Au o problemă, o fi o boală, ei cred că totul li se cuvine numai lor. Că fără ei, judeţul ăsta se duce naibii, totul li se datorează numai lor, totul trebuie să treacă numai prin ei: şefi de instituţii, şefi de deconcentrate trebuie să meargă la ei să pupe mâna la şeful cel mare”, a susţinut Lazăr.

În Alba, majoritatea primarilor, consilierilor judeţeni şi locali provine din PNL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.