Politică

Mircea Hava: Am votat pentru o „Justiție dreaptă”

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, care ocupă poziţia secundă pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o Justiţie dreaptă şi, respectiv, pentru cei au arătat că ştiu ce înseamnă Europa.

„Am votat, în primul rând, pentru că sunt cetăţean. Chiar dacă nu aş fi ceea ce sunt (candidat, n.r.), dar rămân cetăţean, m-aş fi dus la vot. E un drept, e un privilegiu să poţi vota (…) şi să îţi exprimi opţiunea. Am votat pentru o Justiţie dreaptă, (…), pentru asta am votat şi cred că pentru asta votează toată lumea. Pentru că toţi vrem să avem o Justiţie dreaptă, o Justiţie care să facă ceea ce trebuie”, a afirmat Mircea Hava.

În ceea ce priveşte europarlamentarele, liberalul a declarat că a votat pentru „oamenii care au practică, care ştiu ce înseamnă banul, care ştiu ce înseamnă Europa, care ştiu ce înseamnă să te duci în Europa”.

Mircea Hava a adăugat că nu va putea vota niciodată cu cei care promit „marea şi sarea”.

„Am votat cu cei care au arătat că ştiu să facă, că ştiu să aducă bani aici, că ştiu ce înseamnă Europa şi că ştiu că suntem europeni şi că Europa trebuie să existe pentru noi, pentru că, după ’90, eu zic că este lucrul cel mai bun, cel mai frumos care s-a întâmplat României”, a mai spus liberalul.

Cel mai longeviv primar de municipiu reşedinţă de judeţ, Mircea Hava a venit la vot alături de soţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.