Mozaic

Lidl retrage de la vânzare un produs alimentar infectat cu Salmonella

Lidl România retrage de la comercializare produsul Ciolan Presat din gama „Cămara Noastră”, după ce, în urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella, informează retailerul pe propria pagină de Facebook.

„SC Goodies Meat Production S.R.L recheamă preventiv produsul «Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g» cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019, vândut de către Lidl România. În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienţii care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menţionate mai sus, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume”, se precizează în anunţul retailerului.

În acest context, Lidl România a scos produsul de la vânzare acesta putând fi returnat în toate magazinele retailerului. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama «Cămara Noastră», nu sunt afectate de această rechemare. Lidl România îşi cere scuze pentru neplăceri”, precizează sursa citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.