Social

Bătăuș din Sălciua, reținut de polițiști pentru agresarea unui consătean

Polițiștii din Baia de Arieș l-au reținut pe un bărbat din comuna Sălciua care l-a agresat pe un concetățean, provocându-i leziuni la nivelul capului pentru a căror vindecare sunt necesare 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

Marți, 30 iulie, polițiștii din Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din comuna Sălciua, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, duminică, 28 iulie 2019, fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-ar fi lovit cu pumnii, în zona feței, pe un consătean în vârstă de 71 de ani.

În urma examinării medico–legale a victimei s-a stabilit că, pentru vindecare, are nevoie de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale și că leziunile suferite nu i-au pus în pericol viața.

În cursul zilei de miercuri, 31 iulie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.