Social

Accident provocat de o dronă la o nuntă din Arad

Poliţiştii arădeni fac cercetări pentru loviri, după ce o dronă a rănit o femeie aflată la o nuntă, proprietarul aparatului fiind un bărbat de 48 de ani, care este verificat şi de STS şi de autorităţile competente în domeniul aviaţiei privind deţinerea autorizaţiilor de ridicare de la sol.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, luni, că incidentul a avut loc într-un cartier din municipiu, la sfârşitul săptămânii trecute. Un bărbat de 48 de ani opera o dronă, el fiind angajat să filmeze o nuntă, însă aparatul ar fi lovit o pasăre, iar apoi ar fi căzut la sol, lovind în cap o femeie, invitată la eveniment.

Victima a fost transportată la spital, medicii constatând că a suferit leziuni în zona frunţii. Femeia a primit îngrijiri, iar ulterior a fost lăsată să plece acasă.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe, în condiţiile în care nu sunt necesare 90 de zile de îngrijiri medicale pentru a se face cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, IPJ a anunţat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi autorităţile competente în domeniul aviaţiei, care urmează să verifice dacă proprietarul dronei avea autorizaţiile necesare pentru a ridica aparatul de la sol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.