Social

Lovitură la pont. Doi tineri au fost reținuți pentru furt din locuință

Polițiștii din Alba Iulia au identificat trei tineri din Alba Iulia și Sebeș, care au furat, dintr-o casă aflată în construcție, scule electrice în valoare de 19.300 lei, doi dintre aceștia fiind reținuți, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Cei trei tineri trei tineri, de 16, 18 și 23 de ani, din Alba Iulia și Sebeș, sunt bănuiți de săvârșirea unui furt dintr-o casă în construcție, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în dimineața aceleiași zile.

Se pare că, în noaptea de miercuri spre joi septembrie 2019, profitând de faptul că unul dintre ei a lucrat, ca și zilier, la amenajarea casei și știa unde este lăsată cheia de acces, ar fi pătruns în interior și ar fi sustras mai multe scule electrice, a căror valoare a fost estimată la 19.300 de lei.

Polițiștii i-au reținut pe doi dintre tineri (cel de 16 și cel de 18 ani), pentru furt calificat și îl caută pe cel de-al treilea, care se sustrage cercetărilor.

În cursul zilei de vineri, reținuții vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.