Extern

Un român a fost asasinat la comandă în miezul zilei în Costa Rica | Video

https://padureademaine.ro/

Un român, originar din Oradea, a fost asasinat pe o stradă din Alajuelita, în timp ce se plimba alături de un fotomodel local.

Ionuț George Oțelac, 38 de ani, și o tânără de 25 de ani au fost asasinați în plină zi de doi indivizi care au venit pe o motocicletă și au deschis focul în miezul zilei.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care doi bărbați pe o motocicletă se apropie de mașina românului și a fotomodelulului din Costa Rica. Agresorii au tras fără milă în cei doi, iar mașina condusă de bărbatul din Oradea avea să se oprească într-o altă mașină parcată și a luat foc.

Mai multe publicații din Costa Rica vorbesc despre o reglare de conturi în stil mafiot, românul fiind implicat în mai multe afaceri ilegale de-a lungul anilor.

Conform presei din Costa Rica, bărbatul împușcat ar fi fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri internațional, relația Ameirca de Sud – Europa. Românul a fost prins la vremea respectivă cu 20 de kilograme de cocaină aflate în mai multe sticle de vin.

Gamboa Mora, a doua victimă a atacului, era un model din Costa Rica care avea apariții în diverse reviste de fitness și emisiuni din țara natală.

PUBLICITATE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.