Social

Blajul, împresurat de o razie „cu efective suplimentare”

Blajul a făcut obiectul unei razii „cu efective suplimentare” organizate de poliția locală, ocazie cu care au fost identificate trei infracțiuni, transmit reprezentanții Insectoratului de Poliție al Județului Alba.

„Seria acțiunilor cu efective suplimentare, organizate de polițiștii din Blaj, a continuat. În ultimele două zile, au fost constatate, în flagrant, 3 infracțiuni și aplicate 99 de sancțiuni contravenționale”, se arată într-un comubicat de presă dat publicității vineri.

„În zilele de 11 și 12 septembrie 2019, Poliţia municipiului Blaj a organizat „o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate acestuia. Cu această ocazie au fost legitimate 125 de persoane şi au fost controlate 92 de autovehicule”, mai spun polițiștii.

Aceștia au constatat trei infracţiuni, toate în flagrant delict și au aplicat 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.165 lei, din care 6 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 80 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute patru permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.