Administrație

Integritatea și adinistrația eficientă, un program pentru administrația aiudeană

La Primăria municipiului Aiud a avut loc vineri conferința de închidere a proiectului „Integritatea – condiție esențială pentru o administrație eficientă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

„Prin acest proiect am obținut; 7 proceduri de sistem privind indicatorii anticorupție în concordanță cu Strategia Națională Anticorupție 2016-2020; un manual de implementare a mecanismului de prevenire a corupției; dezvoltarea cunoștințelor și abilităților a 30 de persoane, personal din Primăria Municipiului Aiud, în domeniul importanței eticii și integrității în instituția publică”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Aiud.

Proiectul „Integritatea – condiție esențială pentru o administrație eficientă” a fost implementat de Municipiul Aiud și a avut o valoare totală de 286.908,51 lei, din care valoarea cofinanțării UE (FSE): 243.872,23 lei. Valoarea cofinanțării din bugetul național a fost de 37.298,08, în timp ce contribuția din bugetul local a fost de 5.738,20.

La conferința de închidere a proiectului au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, ai societății civile și parteneri locali ai instituției noastre, au mai precizat reprezentanții Primăriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.