Politică

Florin Roman somează PSD „să rupă frăţia cu criminalii, violatorii și tâlharii”

PSD continuă să dea mai multe drepturi infractorilor decât victimelor, reiterează deputatul liberal Florin Roman într-un comunicat de presă, în contextul discuțiilor legate de anularea dispozițiilor legale privind recursul compensatoriu.

Plenul Senatului este chemat sa dea un vot de respingere a propunerii legislative prin care interziceam criminalilor, violatorilor şi tâlharilor sa beneficieze de prevederile legii recursului compensatoriu.

„Nici tâlhăria din scara unui bloc din Alba Iulia, nici crima de la Mediaş, nici alte nenorociri nu reuşesc sa-i convingă pe pesedişti ca victimele sunt mai importante decât infractorii periculoşi. Nici măcar faptul ca din cei 21000 de infractori eliberaţi, din care 7000 de criminali, violatori şi tâlhari, nu mai puţin ce 2000 au comis din nou infracţiuni violente. În acelaşi timp, PSD refuză abrogarea în integralitate a legii recursului compensatoriu, motiv pentru care, în fiecare zi, noi criminali, violatori şi tâlhari ies din închisoare şi zburdă pe străzile României. Tot PSD este pregătit să dea un vot negativ împotriva unui alt proiect de lege, care introduce detenţia pe viaţa pentru cei care ucid poliţişti aflaţi în misiune”, explică Florin Roman.

„PNL solicită PSD să rupă frăţia cu criminalii, violatorii şi tâlharii! Votul împotriva acestor legi e un vot pentru criminali şi împotriva românilor, care nu mai sunt în siguranţă! România a ajuns un rai al infractorilor și un iad al oamenilor atacaţi și uciși în plină stradă!”, se mai arată în apelul deputatului de Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.