Social

Lancrăm. Bătaie dis-de-dimineață, la o nuntă

Polițiștii din Sebeș au reținut trei tineri din comuna Daia Română, care au fost implicați într-un conflict spontan produs la o nuntă ce a avut loc într-un local din Lancrăm.

Duminică dimineața, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Sebeș au intervenit la un scandal produs la un local public din Lancrăm, unde avea lor o nuntă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, între 7 persoane, cu vârste cuprinse între din 22 și 30 de ani, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia trei dintre acestea, din comuna Daia Română, au aplicat celorlalte patru, lovituri cu pumnii și cu muchia unui topor.

Cele patru victime au suferit leziuni abdominale, la brațe și la nivelul capului și au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale, nefiindu-le pusă în pericol viața.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cei trei sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și vor fi prezentați în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.