Social

Roșia Montană. Bătaie începută în bar, continuată în stradă

Trei bărbați din comuna Roșia Montană au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere. Aceștia s-au bătut într-un bar, au spart sticle și pahare și au continuat scandalul în stradă, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Vineri, 18 septembrie, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, de tatăl acestuia, în vârstă de 40 de ani și de un alt bărbat de 39 de ani, toți din Dăroaia, comuna Roșia Montană.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 17 octombrie 2019, în timp ce se aflau într-un bar din Gura Roșiei, s-ar fi agresat reciproc și ar fi spart sticle și pahare. Scandalul a continuat și în stradă, în fața localului public și a fost aplanat de intervenția polițiștilor, care au fost sesizați, printr-un apel prin 112.

Pe numele persoanelor implicate a fost întocmit dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar ulterior au fost prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.