Social

Minor tâlhărit de un alt minor la un supermarket din Alba Iulia

Un minor a fost identificat și reținut de polițiști imediat după ce l-a tâlhărit pe un alt tânăr, în apropierea unui supermarket din Alba Iulia, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Joi, în jurul orei 13,30, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un minor de 15 ani din Alba Iulia că, în timp de se afla în apropierea unui supermarket de pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, un alt tânăr l-ar fi amenințat cu un cuțit și i-ar fi sustras telefonul mobil pe care-l ținea în mână precum și două bijuterii.

Patrula de siguranță publică s-a deplasat imediat în zona unde a fost semnalat incidentul, iar polițiștii l-au identificat pe un minor de 14 ani, din municipiul Blaj, asupra căruia a fost găsit telefonul sustras.

Minorul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.