Administrație

Cîmpeni. Primarul anunță refacerea parcului central al orașului

Primarul orașului Cîmpeni, Ioan Călin Andres, anunță că, în următoarele zile, va începe reconstrucția parcului din centrul orașului, un proiect care va fi finanțat cu 4,76 milioane de lei și va afecta o suprafață de peste 1600 de metriu pătrați.

„Dragi câmpănari, în următoarele zile vom începe reconstrucția parcului din centrul orașului – «Reabilitare și optimizare funcțional estetică a centrului civic din orașul Câmpeni». Apelez la răbdarea dvs. pentru că va urma o perioadă aglomerată în centru, dar sunt sigur că rezultatul va mulțumi pe toată lumea”, spune primarul într-o postare pe pagina sa de socializare.

„Am prezentat proiectul în urmă cu un an, am avut și două consultări publice în acest sens, este un proiect gândit și conceput pentru copii, adulți și vârstnici, pentru ca fiecare categorie de vârstă să găsească diferite întrebuințări. Vom amenaja spații verzi, vor fi instalate aparate de fitness, aparate moderne de joacă pt.copii, se vor planta copaci, plante, flori, va fi un parc modern în care ne vom relaxa, distra și juca”, mai precizeqază primarul orașului Cîmpeni.

Proiectul a fost votat de cei 15 consilieri locali și adoptat prin HCL 46/23.04.2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.