Social

Tâlhari de supermarket. Au agresat un paznic și o femeie care încerca să-i oprească

Polițiștii din Aiud au reținut doi bărbați din județul Ilfov, care sunt acuzați de tâlhărie, întrucât au încercat să fure mai multe bunuri dintr-un supermarket din Aiud, iar în momentul în care au fost observați de personalul de pază, au folosit violența pentru a scăpa.

Marți, 5 noiembrie, cei doi bărbați sunt în vârstă de 34 și 35 de ani și au domiciliul din Chitila, județul Ilfov, ei fiind reclamați 14 octombrie 2019 de către reprezentanții unui supermarket din Aiud pentru că ar fi pătruns în supermarket și ar fi sustras mai multe produse alimentare și sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine.

În timp ce ar fi încercat să plece din magazin, cei doi au fost observați de către agentul de pază. Pentru a-și asigura scăparea, unui dintre bărbați l-ar fi lovit pe agentul de pază, cu o sticlă de băutură alcoolică, iar celălalt ar fi îmbrâncit-o pe o reprezentantă a magazinului care ar fi observat scena și ar fi încercat să intervină pentru a-i împiedica să iasă din supermarket.

Polițiștii au decis reținerea celor doi pentru o perioadă de 24 de ore, acuzându-i de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de joi, 6 noiembrie, urmează să fie prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.