Administrație

Primăria Sebeș anunță scutiri de majorări pentru debitorii restanți la plata taxelor

Municipiului Sebeș informează contribuabilii, persoane fizice și juridice, că, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 258 din data de 31 octombrie 2019, s-a aprobat acordarea unor facilități fiscale pentru contribuabilii care înregistrează debite restante la bugetul local.

Astfel, Consiliul Local Sebeș a decis anularea accesoriilor înregistrate în cazul obligațiilor bugetare principale restante la 31 decembrie 2018.

Facilitatea fiscală acordată constă în scutirea integrală a majorărilor de întârziere aferente debitului principal restant la data de 31 decembrie 2018, cu condiția achitării obligațiilor bugetare principale și accesoriile cu termene de plată între data de 1 ianuarie 2019 și 15 decembrie 2019, inclusiv.

Precizăm că scutirea integrală a majorărilor de întârziere se acordă pentru debitele restante aferente impozitului/taxei pe clădiri, a impozitului /taxei pe teren, impozitului asupra mijloacelor de transport, sumelor provenite din chirii, redevențe, taxe de timbru, precum și alte taxe cuvenite bugetului local al Municipiului Sebeș.

Pentru orice detalii privind procedura de acordare a facilităților fiscale, cei interesați se pot adresa personalului Direcției Venituri din cadrul Municipiului Sebeș, la sediul din Piața Primăriei nr. 1, începând cu data de 1 noiembrie 2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.