Sport

Volei Alba Blaj, victorie facilă pe terenul Rapidului. Fetele trec pe primul loc în clasament

Volei Alba Blaj a obținut o victorie facilă pe terenul Rapidului, într-un meci ce a contat pentru etapa a VI-a a Diviziei A1. Campioana României s-a impus scurt, în doar 57 de minute, cu 3-0 (25-14, 25-15, 25-15) și a urcat pe primul loc în clasament.

Meciul a fost la discreția echipei din Blaj, evoluția scorului determinându-l pe Darko Zakoč să le folosească, începând din finalul setului doi și până la sfârșit, în același timp, pe mezinele din lot, Ștefania Cheluță (15 ani) și Francesca Alupei (16 ani), campioana încheind disputa și cu Noemi Oiwoh (18 ani) pe teren. Maja Aleksić, Ramona Rus și Bianka Buša au fost cele mai eficiente jucătoare de pe teren, toate cu câte 11 puncte realizate.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Femke Stoltenborg 5p. (1 as, 2 blocaje) – Bianka Buša 11p. (3 ași), Francesca Alupei 7p. (1 as, 2 blocaje), Ramona Rus 11p. (1 blocaj), Sanja Gommans 8p. (1 as), Maja Aleksić 11p. (3 ași) – Kirsten Knip (libero). Au mai jucat: Ștefania Cheluță 2p. (1 blocaj), Aleksandra Cirović și Noemi Oiwoh 3p. (1 blocaj).

În urma acestei victorii, Volei Alba Blaj trece pe primul loc în clasament, cu punctaj maxim (15), la egalitate cu Dinamo, însă cu un raport seturi câștigate/pierdute mai bun.

Volei Alba Blaj va juca tot în deplasare etapa viitoare, pe terenul formației CSO Voluntari, partida fiind programată duminică,17 noiembrie, de la ora 11.00. Meciul de la Voluntari va fi ultimul dinaintea debutului în ediția actuală a LIgii Campionilor, programat marți, 19 noiembrie, de la ora 20.00, în deplasare, contra Nantes VB.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.