Sport

Memorialul „Iani Mitracu” a ajuns la cea de-a cincea ediție

Ce-a de-a V-a ediție a turneului de fotbal dedicat memoriei fostului polițist și fotbalist Iani Mitracu și-a desemnat câștigătorii. Peste 130 de polițiștii din județul Alba, s-au confruntat pe terenul de fotbal.

Turneul fotbalistic este unul omagial și este organizat în memoria lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba de la trecerea căruia în neființă, la data de 14 decembrie 2019 s-au împlinit 5 ani.

La competiţia din acest an, au participat 14 echipe (Serviciul Rutier Alba Iulia, Politia Blaj, Politia Sebeș, Politia Baia de Arieș, Poliția Abrud, Poliția Câmpeni, Secția 7 Sebeș, BCCO Alba Iulia, Ordine Publică Alba, Biroul de Investigații Criminale Alba Iulia, Secția Vințu de Jos, SAS Alba, Poliția Aiud) care au jucat pe două terenuri sintetice ale „Sport Arena” din Alba Iulia.

Meciurile turneului s-au jucat cu dăruire, pasiune și fairplay, iar la finalul competiției participanții au fost răsplătiți cu medalii, cupe și diplome.

Locul I a fost ocupat de echipa Serviciului Rutier Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa SAS Alba, locul III a fost ocupat de echipa Poliției Aiud, iar pe locul IV s-a clasat echipa Biroului de Investigații Criminale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.