Social

Un bărbat din Maramureș dat dispărut a fost găsit, în Apuseni, în scobitura unei stânci

Un bărbat din Maramureș dat dispărut, la începutul lunii, de către familie a fost găsit în Alba, ascuns în scobitura unei stânci din Munții Apuseni, la o distanță de aproximativ 15 metri de un drum național, a informat vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în timp ce patrulau, joi seara, pe DN75, la ieşirea din comuna Albac spre Scărişoara, poliţişti ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au observat, la o distanţă de aproximativ 15 metri de şosea, în scobitura unei stânci, o persoană a cărei prezenţă în zonă nu era justificată.

„Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare şi într-o stare de sănătate destul de precară. Bărbatul a fost condus la spital, iar poliţiştii au demarat activităţile în vederea identificării lui”, transmite IPJ Alba.

În urma cercetărilor efectuate s-a reușit stabilirea identității acestuia, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, care era dat în urmărire, la nivel național, după ce a dispărut de la domiciliu, în data de 4 noiembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.