Politică

Cum se votează în județul Alba

În județul Alba, 310.254 de alegători sunt așteptați să voteze duminică în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

În municipiul Alba Iulia sunt înscriși 54.391 de persoane, care pot vota în 43 de secții.

Florin Roman (PNL) îndeamnă oamenii să iasă la vot

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a votat duminică la o secţie din Alba Iulia „cu gândul la o Românie normală”, îndemnându-i pe români să iasă la vot.

„Am votat astăzi cu gândul la o Românie normală, o Românie în care cineva nu ne împarte în «ăştia» şi «ăştialalţi», am votat astăzi şi cu gândul la cei care şi-au bătut joc de România normală şi am dat un vot de sancţiune împotriva celor care au scos un milion de români în stradă cu ocazia Ordonanţei 13, am dat un vot împotrivă celor care au bătut românii şi au gazat în 10 august, am dat un vot împotrivă şi celor care au dat drumul pe străzi celor 22.000 de criminali, violatori şi tâlhari”, a declarat, la ieşirea din secţia de votare, deputatul PNL de Alba.

Florin Roman i-a îndemnat pe români „să iasă la vot”, pentru că „este o zi importantă şi prezenţa la vot contează foarte mult”.

Dîrzu (PSD) speră „să dispară ura”

Liderul social-democraţilor din Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a declarat, după ce şi-a exercitat dreptul de a vota, la o secţie din Alba Iulia, că a votat cu inima, pentru că îşi doreşte o Românie în care să dispară ura.

„Am votat cu inima, pentru o Românie în care să dispară ura şi să devenim o ţară prosperă pentru toţi românii şi pentru toţi locuitorii acestei ţări. Doamne ajută”, a afirmat, la ieşirea din secţia de votare, deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu.

Social-democratul a votat la secţia de votare amenajată în incinta Centrului de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.