Politică

Victor Ponta: „Dăncilă trăiește într-o minciună”

Daniel Constantin (primul din stânga, fotografie de arhivă)

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll, că nu este bucuros de faptul că a câştigat candidatul PNL, Klaus Iohannis.

Ponta a adăugat că, în schimb, liderul PSD, Viorica Dăncilă, „trăieşte în continuare în minciună”, pentru că niciodată un candidat al acestui partid n-a obţinut “un scor atât de prost”.

„Candidatul PSD, indiferent cum se numeşte, n-a luat niciodată un scor atât de prost, candidatul PSD, indiferent cum se numeşte, a pierdut 2 milioane de oameni, care nu sunt anti-pesedişti, aşa cum a spus domnul Iohannis. (…) 2 milioane de români care au votat PSD în urmă cu cinci ani şi n-au mai venit acum”, a declarat Ponta la România TV.

Potrivit acestuia, scorul de 33% obţinut de Viorica Dăncilă înseamnă în jur de 3,4 milioane de voturi.

„Şi eu am pierdut în turul doi, dar cu 2 milioane de voturi diferenţă”, a adăugat Ponta, precizând că el crede că „şi domnul Geoană şi domnul Năstase au avut în jur de 5 milioane de voturi”.

El a pledat pentru o stângă unită, dar care să se reformeze înainte de a se pregăti să câştige alegerile şi care să aibă grijă de pensionari, de angajaţi „într-o criză care sigur va veni în România”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.