Administrație

Aiud. A fost semnat contractul de finanțare a mansardării Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2

Primăria municipiului Aiud anunță „cu bucurie”, „copiii și părinții celor mici”, că joi a fost semnat contractul de finanțare privind „Reabilitarea și extinderea prin mansardare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 Aiud”.

Activitatea didactică specifică grădinițelor va putea fi desfășurată, la finalizarea proiectului, în condiții adecvate cerințelor actuale.

Proiectul are un buget total de 4,01 milioane lei, din care 3,93 milioane lei reprezintă finanțarea nerambursabilă alocată pentru realizarea proiectului. Fondurile nerambursabile sunt alocate din bugetul POR 2014-2020, Axa prioritară 10-Investiții în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectivul specific 10.1 dedicat învățământului ante-preșcolar şi preșcolar, derulat la nivel regional de ADR Centru. Termenul de finalizare a proiectului este 30.11.2022, se mai specifică în anunțul făcut de Primăria municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.