Social

Doi bărbați au murit într-un accident pe DN 7, în zona termocentralei Mintia

Doi bărbaţi din judeţul Alba au murit joi seara într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 7, în zona termocentralei Mintia, după ce autoturismul utilitar condus de unul dintre ei a intrat în partea din spate a unui camion TIR, ce era oprit pe drum pentru a face un viraj la stânga.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, şoferul autoutilitarei implicate în accident are 53 de ani, iar pasagerul care se afla în maşină are vârsta de 60 de ani. În urma impactului, ambele victime au rămas blocate în autovehicul.

„Un bărbat de 53 de ani, din judeţul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN7, din direcţia Deva-Arad, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autotractorul condus în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg, care a oprit pentru a efectua un viraj la stânga, în zona termocentralei Mintia, pe care l-a tamponat în partea din spate. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 53 de ani şi a unui pasager de 60 de ani, aflat în autoutilitară”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În ajutorul victimelor au intervenit pompierii militari din Deva cu echipaje specializate în descarcerare şi prim ajutor.

„Pompierii salvatori şi echipajul cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă au făcut eforturi pentru salvarea celor doi bărbaţi, însă rănile lor au fost prea grave, fiind declaraţi decedaţi”, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

În urma accidentului, traficul a fost restricţionat mai bine de o oră şi dirijat pe rute ocolitoare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.