Social

Angajații Penitenciarului Aiud au colindat mai multe familii nevoiașe

Mai multe familii nevoiașe din Aiud au primit toate cele necesare pentru masa de Crăciun din partea angajaților Penitenciarului din oraș, care, totodată, au colindat vârstnicii de la un așezământ social, potrivit unui comunicat transmis, marți, Agerpres de către instituție.

„Continuând tradiţia ultimilor ani de Crăciun «Oameni pentru Oameni», angajaţii Penitenciarului Aiud s-au implicat şi anul acesta în număr foarte mare, pentru a aduce un strop de bucurie şi speranţă în sufletele oamenilor, mai ales în această perioadă a anului. Munca în echipă a adus rezultatele aşteptate, astfel că, dincolo de problemele şi greutăţile inerente muncii pe care o desfăşurăm în fiecare zi, am ales să ne implicăm ca de fiecare dată în viaţa comunităţii, ajutându-i atât cât se poate pe cei mai puţin norocoşi, pe cei care au nevoie de un zâmbet sau măcar o alinare. Ideile au fost multe, dar anul acesta am încercat să aducem spiritul sărbătorilor mai aproape pentru mai multe familii nevoiaşe din Aiud, asigurându-le toate cele necesare pentru masa de Crăciun”, menţionează sursa citată.

Alte fonduri au fost donate campaniei „Împreună pentru Alex”.

De asemenea, angajaţi ai Penitenciarului Aiud au dus colindul lor persoanelor vârstnice cazate la aşezământul social „Acoperământul Maicii Domnului” din Unirea.

Reprezentanții Penitenciarului mai precizează că o parte dintre angajați au donat sânge, iar tichetele primite cadou au fost donate mai departe „pentru a umple sacul cu cadouri al Moșului”. Cei care nu au putut dona sânge au contribuit, fiecare după posibilități, fie cu sume de bani, fie cu bunuri specifice sezonului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.