Administrație

Autoritățile din Aiud spun că este pregătiră pentru o epidemie de Coronavirus. Deși nu-i cazul

„Vă comunicăm faptul că la nivelul municipiului Aiud nu au fost înregistrate cazuri de gripă obișnuită sau de altă natură”, sea arată într-o postare pe pagina de socializare a Primăriei municipiului Aiud.

„Privitor la noul Coronavirus, subiect care a acaparat agenda publică în ultimele zile, vă comunicăm faptul că Spitalul Municipal Aiud dispune de stocurile de echipament de protecție (măști, mănuși, halate, dezinfectanți, etc.) necesare pentru protecția personalului și a pacienților în cazul apariției unor cazuri de îmbolnăviri. Controlul efectuat sâmbătă de către Direcția de Sănătate Publică Alba la Spitalul Municipal Aiud, a confirmat disponibilitatea tuturor spatiilor necesare pentru izolare în cadrul secției de Boli Infecțioase, recent renovată. S-au discutat eventuale măsuri suplimentare de prevenție conform cărora, astăzi, au fost achiziționate un număr suplimentar de astfel de echipamente de protecție”, mai preciează autoritățile locale.

Aceasta adăugă că, la nivelul județului Alba a fost prelucrat planul județean de intervenție pentru gestionarea izbucnirii unei epidemii de către comitetul județean de intervenție în caz de pandemie de gripa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.