Economie

Directorul CNAIR, vizită inopinată pe șantierele autostrăzii Sebeș–Turda

Captură video

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Sorin Scarlat, a făcut în cursul zilei de sâmbătă, 8 februarie, o vizită inopinată pe șantierele autostrăzii Sebeș-Turda, inspectând stadiul lucrărilor pe Loturile 1 și 2.

Într-o postare pe pagina de Facebook a instituției, Scaralat susține că le-a solicitat celor doi antreprenori, care lucrează pe loturile 1 și 2 să se mobilizeze pentru a-și respecta angajamentele asumate.

Mai exact, Scarlat se referă la promisiunea celor doi constructori că până la sfârșitul lui 2020, circulația pe cele două loturi va fi deschisă.

„Am văzut că antreprenorul execută lucrari de terasamente în amplasamentul nodului rutier de la Sebeș (nod ce va asigura legătura autostrăzilor A1 cu A10). Pe lotul 2, antreprenorul execută lucrări la bretelele nodului rutier Teiuș, lucrări permise și posibile în această perioadă. Acum, la inceput de an, când stabilim programul și calendarul de implementare le-am solicitat antreprenorilor să-și mobilizeze resursele astfel încât să respecte angajamentele asumate și la sfârșitul anului 2020 să putem circulă și pe cele doua loturi. La lotul 1, stadiul fizic al lucrărilor este de 83 % iar la lotul 2 este de peste 62 %. Antreprenorii trebuie sa înțeleagă necesitatea finalizării acestor tronsoane de autostradă în decursul acestui an”, a declarat Scarlat pe Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.