Social

Razie la Târgu Ocna și în satele din preajmă

La sfârşitul săptămânii trecute polițiștii din Ocna Mureş au desfășurat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi în localităţile rurale arondate. Au fost verificate 76 de autovehicule şi au fost legitimate 83 de persoane.

Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 14.000 de lei şi au fost identificate 10 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. Una dintre acestea va fi cercetată în stare de arest preventiv.

La data de 7 februarie 2020, Poliţia Oraşului Ocna Mureş împreună cu Secţia 4 de Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului Ocna Mureş precum şi în localităţile rurale arondate.

Cu această ocazie, au fost controlate 76 de autovehicule, legitimate 82 de persoane şi constatate 47 de abateri de natură contravenţională.

De asemenea, poliţiştii au identificat 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de natură judiciară şi la regimul circulaţiei rutiere. O persoană a fost reținută și va fi cercetată, în stare de arest preventiv, pentru furt.

Dintre sancţiunile de natură contravenţională, 40 au fost aplicate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 3 la Legea 333 din 2003 privind paza bunurilor și două la Legea 12/1990 privind comerțul.

Complementar sancțiunilor aplicate, unui număr de 5 conducători auto le-a fost reținut permisul de conducere.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 14.160 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.