Social

Un tânăr din Brașov a fost reținut pentru incendierea unui taxi

Imagini surprinse de o cameră de supraveghere din zonă

Un tânăr din Braşov a fost reţinut de poliţişti după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un incendiu în interiorul unui autoturism aparţinând unei firme de taxi, în timp ce maşina era parcată pe un bulevard din Alba Iulia.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a informat, miercuri, că a fost identificat şi reţinut autorul distrugerii prin incendiere a unui autoturism taxi, faptă săvârşită în noaptea de luni spre marţi. Este vorba de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Braşov.

„În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 10/11 februarie 2020, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi profitat de faptul că portbagajul unui autoturism parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia nu a fost asigurat şi ar fi provocat un incendiu în interiorul acestuia. În urma incendiului, autoturismul, care aparţine unei firme de taxi, a fost distrus în proporţie de 40%”, se menţionează într-un comunicat transmis de IPJ Alba.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.