Sport

Aur și argint pentru CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Judo U18

Bogdan Laura Alexia și Alexandru Sibișan Călin au obținut medalii de aur și argint la Campionatul Național de Judo U 18, desfășurat în perioada 21-23 februarie la Deva.

Rezultatele obținute de sportivii legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia:

  • Laura Alexia Bogdan, categoria 48 de kilograme – locul 1;
  • Alexandru Călin Sibișan, categoria 81 de kilograme – locul 2.

Cei doi sportivi sunt antrenați de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Campionatul Național de Judo U 18 a fost organizat de către Federația Română de Judo și Ministerul Tineretului și Sportului.

„La doar 14 ani, Laura Alexia Bogdan a participat și câștigat la categoria de vârstă Under 18. Concurând și învingând la o categorie de vârstă superioară, ea a demonstrat, încă o dată, valoarea pe care o are. Potențialul său sportiv a fost exploatat la maximum de către antrenori! Îl felicit și pe Alexandru Călin Sibișan pentru medalia de argint și le doresc, tuturor, succes la următoarele provocări”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Datorită rezultatelor foarte bune obținute la această competiție, ambii sportivi s-au calificat la Campionatul Balcanic U18, care va avea loc în Turcia, în perioada 24-26 aprilie.

Înainte de campionatul balcanic, pentru secția de Judo a CS Unirea Alba Iulia, următoarea provocare este Cupa Europeană U 18, în Croația, la Zagreb, în perioada 2-8 martie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.