Social

Biblioteca municipală din Sebeș va găzdui atelierul de lectură și creație „Mărțișoare de poveste”

În întâmpinarea primăverii, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, găzduiește, în perioada 25-27 februarie 2020, atelierele de lectură și creație „Mărțișoare de poveste”, dedicate elevilor din unitățile școlare din municipiul Sebeș.

În cadrul atelierelor de lectură și creație, participanții vor avea ocazia să descopere simbolistica mărțișorului, dar și să creeze propriile mărțișoare și obiecte decorative, vestind, astfel, sosirea primăverii la Sebeș. Produsele, respectiv mărțișoarele rezultate în urma atelierelor de creație, vor fi expuse și distribuite cu ocazia târgului anual de mărțișoare, ajuns la cea de-a IV-a ediție, organizat luni, 2 martie 2020, începând cu ora 12, pe platoul din fața Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu instituțiile școlare locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.