Social

Tineri din Roșia de Secaș reținuți pentru lipsire de libertate și lovire

Doi tineri din comuna Roșia de Secaș au fost reținuți de polițiști după ce l-au agresat pe un bărbat și l-au legat de un arbore pentru a-l împiedica să alerteze polițiștii.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, marți, 25 februarie, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi frați, cu vârste de 21 și 16 ani, din comuna Roșia de Secaș, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în cursul zilei de 25 februarie 2020, în timp ce se aflau la o stână, situată pe o pășune din localitatea Tău, unde aveau grijă de animale, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu cu un bărbat de 41 de ani, din Blaj, care lucra și el la aceeași stână, l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona capului

Ulterior l-ar fi legat, cu o funie, de un arbore, pentru a-l împiedica să sesizeze agresiunea. Victima a reușit însă să se dezlege și a anunțat poliția, prin 112. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Potrivit certificatului medico-legal prezentat, bărbatul are leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 7–8 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de mircuri, cei doi tineri reținuți vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.