Social

Un bărbat din Vidra și-a amenințat vecinii că-i incendiază. Acum meditează în arest

Luni, 24 februarie, polițiștii de la Postul de Poliție Vidra l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Vidra, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tentativă de distrugere.

În după amiaza zilei de duminică, 23 februarie, acesta l-ar fi amenințat pe un vecin că o să-i ucidă familia și că o să-i dea foc la casă.

În noaptea care a urmat, bărbatul ar fi aruncat sticle cu benzină înspre casa vecinului său, fără a reuși să provoace un incendiu și ar fi spart cu pietre geamurile locuinței.

Fapta a fost reclamată poliției de către victimă, în după amiaza zilei de 24 februarie, iar imediat după sesizare, polițiștii l-au reținut pe bărbatul agresiv.

Scandalagiul este cercetat pentru amenințare, distrugere și tentativă la distrugere și va fi cercetat în stare de arest preventiv. Parchetul l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.