Social

A furat componentele din cupru ale unor sisteme de încălzire. Acum e „la răcoare”

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru furt, acesta fiind suspectat că ar fi sustras componentele din cupru ale unor sisteme de încălzire dar și scule electrice.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de poliție Județean (IPJ) Alba, la data de 26 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Șona, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia și care este bănuit de săvârșirea, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, a mai multor infracțiuni de furt.

„Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii decembrie 2019, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință de pe C-lea Moților din Alba Iulia și ar fi sustras țevi de cupru și elemente componente ale unor centrale termice, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Alba.

Polițiștii au stabilit că, tot în luna decembrie 2019, acesta ar fi sustras scule electrice, în valoare de 600 de lei, dintr-o locuință de pe strada Tudor Vladimirescu, iar în luna februarie 2020 ar fi sustras țevile de la sistemul de încălzire al unui imobil de pe strada Lucian Blaga din Alba Iulia.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale și este cercetat în mai multe dosare, pentru fapte similare.

În cursul zilei de joi, 27 februarie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.