Social

Polițiștii din Câmpeni au reținut patru permise și au dat amenzi de 16 000 de lei

Polițiștii din Câmpeni au depistat și sancționat 55 de șoferi care au nu a respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Alba. Au fost aplicate amenzi de 15.900 de lei și reținute 4 permise de conducere.

În perioada 28 februarie – 1 martie 2020, polițiștii din Câmpeni au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație datorate vitezei excesive și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau nu respectă regulile privind depășirea.

Astfel, au fost depistați și sancționați 42 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, iar alți 16 șoferi au fost amendați pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 4 permise de conducere, din care două pentru conducere sub influiența alcoolului și două pentru depășire neregulamentară. De asemenea, au fost retrase două certificat de înmatriculare și constatate două infracțiuni.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 15.900 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.