Sport

Salvarea „Unirii” vine de la Sibiu? Teodor Birț promite să finanțeze gruparea din Alba Iulia

Cine s-ar fi gândit că relansarea „Unirii” Alba Iulia ar putea veni de la Sibiu? Potrivit presei locale din Sibiu, fostul președinte al Hermannstadt, Teodor Birț ar putea prelua clubul de fotbal din Alba Iulia.

Potrivit presei locale din Sibiu, clubul din Alba Iulia ar putea beneficia de finanțarea oferită de sibienii Teodor Birț (foto) și Marius Lungu, cărora li s-ar alătura alți doi oameni de afaceri din municipiul de pe Cibin.

După toate aparențele, gruparea din Alba Iulia a ajuns la o înțelegere cu sibienii, urmând ca săptămâna viitoare aceasta să fie făcută publică în cursul unei conferințe de presă.

Birț și Lungu au asistat la ultima partidă de verificare care a avut loc la Hunedoara, unde au și luat contact cu jucătorii și staff-ul „Unirii” Alba Iulia. A fost comandat un audit, cei doi urmând să fie cooptați în mod oficial în conducerea Unirii Alba Iulia. Clubul are nevoie urgentă de finanțare, fiind în întârziere cu plata salariilor datorate jucătorilor.

În acest moment, Unirea Alba Iulia se află pe un problematic loc 12 în Seria a 5-a, cu 16 puncte acumulate și la un pas de retrogradare.

Teodor Birț și Marius Lungu (fost jucător al Unirii) au făcut parte din conducerea Hermannstadt, asigurând echipei un traseu spectaculos, din Liga a 4-a până în prima divizie valorică, disputând și o finală de Cupa României.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.