Politică

Promisiune. Alianța USR – PLUS va funcționa la alegerile pentru Primăria Alba Iulia

Candidatul Uniunii Salvați România (USR) la Primăria Alba Iulia, fostul liberal Gabriel Pleșa (foto), ar urma să fie susţinut şi de PLUS, potrivit discuțiilor avute de reprezentanții celor două partide.

„Din discuţiile avute cu colegii de la PLUS, da, îl vor susţine pe Gabriel Pleşa”, a afirmat liderul USR Alba, Beniamin Todosiu, întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă reprezentantul USR va avea şi sprijinul celor de la PLUS.

În ceea ce privește candidaturile pentru Consiliul Județean, în funcție de rezultatele unui sondaj pe care îl efectuează IRES în județ, se va stabili dacă cele două partide merg împreună sau separat.

„Se poate merge şi separat. Noi nu ne dorim treaba asta. Vedem sondajul care va veni şi care este făcut de IRES la nivel de Alba şi vom analiza dacă câştigăm dacă mergem separat sau împreună”, a spus liderul USR Alba.

Beniamin Todosiu a explicat că s-ar putea merge separat dacă acest lucru ar aduce avantaje de ambele părţi şi vor fi mai mulţi consilieri judeţeni.

El a mai spus că USR își propune să vină în fața cetățenilor cu „cea mai bună ofertă electorală” la nivel de județ și la nivel de localitate unde vor fi candidați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.