Politică

Primăria și Consiliul Local Sebeș, „atacate” de USR cu candidați la vârsta de „30+”

Candidatul USR la Primăria municipiului Sebeş, Ioan Anghel, este un antreprenor în vârstă de 37 de ani, fost inspector antifraudă şi fost broker. El a fost prezentat în cursul unei conferințe de presă desfășurate vineri.

Anghel spune că și-a asumat candidatura „pentru a pune capăt risipei, pentru a rupe cumetriile locale şi să începem proiectele de care oamenii au nevoie. Sebeşenii au nevoie de aer curat, de şcoli şi grădiniţe moderne, de spitale dotate la standarde europene, de un bazin acoperit şi de o piaţă modernă şi de străzi asfaltate. La nivelul municipiului Sebeş sunt peste 100 de străzi care nu sunt asfaltate, iar unele nu au nici toate utilităţile”.

Alături de Ioan Anghel s-a aflat şi Andrei Căpitanu Haţegan, candidat pentru un mandat de consilier local, un tânăr de 33 de ani.

„Sunt o persoană cu dizabilități grave de vedere”, a spus Căpitanu Hațegan, care a mai adăugat că a hotărât „să mă implic, să nu aștept ca ceilalți să vină să mă ajute să mă integrez în societate, ci să fiu partea care încearcă să se integreze în societate”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.