Administrație

Sebeș. Luni, întâlnire consultativă privind calitatea aerului. Rapoartele zilnice sunt pe siteul Primăriei

Laboratorul mobil achiziționat de municipalitatea Sebeș pentru controlul calității aerului în localitate

Primăria Municipiului Sebeș susține dreptul cetățenilor la petiționare prin intermediul site-ului oficial, anunță instituția. Astfel, pe site pot fi consultate rapoartele zilnice privind calitatea aerului în Sebeș și pot fi transmise sesizări cu privire la aspectele de mediu.

Pentru a fi realizate sesizările privind problemele de mediu, este necesară completarea unui formular simplu, la care pot fi atașate și fotografii vizând situațiile invocate.

„Facem un apel către toate instituțiile de mediu să țină cont de petițiile cetățenilor și de luările de poziție ale primăriei, în virtutea respectării principiului precauției stipulat de Ordonanța de Urgență nr. 195/2005, privind protecția mediului”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Sebeș.

Luni, 9 martie 2020, începând cu ora 17, la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în sala de festivități „Radu Stanca”, cetățenii imteresați sunt invitați la o întâlnire consultativă având ca temă calitatea aerului, parte integrantă a strategiei de mediu a municipiului Sebeș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.