Sport

Meciul de volei dintre CSM Volei Alba Blaj și Dinamo, disputat în prezența spectatorilor

Meciul de volei feminin dintre CSM Volei Alba Blaj şi CS Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a din Play-off-ul Diviziei A1, se va disputa miercuri în prezenţa publicului spectator, dar cu respectarea anumitor măsuri, cum ar fi termometrizarea tuturor persoanelor.

Pentru desfășurarea meciului, sala „Timotei Cipariu” din Blaj urmând să fie, de asemenea, dezinfectată complet cu o zi înainte.

„Primăria Municipiului Blaj, având în vedere procedurile şi măsurile luate la nivel naţional de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă – Grupul de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, anunţă iubitorii voleiului din municipiul Blaj că a întreprins toate demersurile legale şi necesare pe lângă Direcţia de Sănătate Publică Alba, astfel încât meciul din etapa a II-a din Play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, care se va desfăşura în Sala «Timotei Cipariu» în data de miercuri, 11 martie 2020, de la ora 18,00, dintre CSM Volei Alba Blaj şi CS Dinamo Bucureşti, să se dispute în prezenţa publicului spectator”, se menţionează într-un comunicat transmis, luni, Agerpres.

Potrivit sursei citate, DSP Alba a comunicat luni că, în urma evaluării de risc a acestui eveniment, a acordat Avizul Favorabil organizării partidei dintre CSM Volei Alba Blaj şi CS Dinamo Bucureşti în prezenţa spectatorilor, dar cu respectarea anumitor recomandări.

„Cu o zi înainte de meci, CSM Volei Alba Blaj şi Primăria Blaj vor asigura dezinfectarea completă a sălii de sport. În ziua meciului se va asigura îndeplinirea următoarelor măsuri: accesul la sală se va face cu minim 15 minute înainte de începerea partidei – cel mai târziu la ora 17,45; la intrarea la sală, organizatorii vor întocmi o listă de acces a tuturor persoanelor care vor să asiste la meci; organizatorii vor lua măsurile necesare astfel încât să asigure termometrizarea tuturor persoanelor care participă la meci şi dezinfectarea pe mâini a acestora; distribuirea în sală a materialelor care conţin măsuri de prevenire a COVID 19”, precizează sursa citată.

În timpul meciului, spectatorii vor fi atent monitorizaţi, astfel încât, la apariţia unor simptome tipice infecţiei respiratorii acute, persoanele în cauză să fie izolate şi direcţionate către Spitalul Municipal Blaj.

Autoritățile adresează rugămintea tuturor persoanelor care suferă de viroze, răceli, stări febrile, tuse, dureri în gât, simptome specifice infecțiilor respiratorii acute, să nu vină la sala de sport.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.