Economie

„Sărbătoarea Mierii” de la Blaj, târgul apicol internațional cu mii de vizitatori, a fost amânat

„Sărbătoarea Mierii” de la Blaj, târgul apicol cu participare internaţională care ar fi trebuit să aibă loc în 21-22 martie, eveniment la care anul trecut au fost prezente peste 10.000 de persoane, va fi amânat, potrivit unui anunţ postat luni, pe pagina de facebook, de organizatori.

”Prin prisma faptului că târgul de la Blaj avea o prezenţă de peste 1.000 de vizitatori pe zi şi existau şi expozanţi /invitaţi din străinătate, suntem nevoiţi să îl amânăm. Este normal să aplicăm toate măsurile luate de statul român pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Vom reveni cu detalii despre data la care se va reprograma”, au transmis organizatorii târgului apicol, considerat cel mai mare din ţară.

Printre invitaţii ediţiei din acest an se numărau ministrul Agriculturii, Adrian Oros, şi preşedintele Comisiei de Calitatea Produselor Apicole din APIMONDIA, Etienne Bruneau.

Cea de-a XIII-a ediţie a „Sărbătorii Mierii” era programată pentru sfârşitul săptămânii viitoare, în 21 şi 22 martie.

La precedenta ediţie, la târgul desfăşurat în aer liber, în Piaţa 1848 din centrul municipiului Blaj, au fost peste 10.000 de vizitatori şi peste 150 de expozanţi din 20 de ţări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.