Educație

Universitatea „1 Decembrie 1918” și-a suspendat cursurile

Conducerea Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a decis suspendarea cursurilor în perioada 11 – 22 martie, ca măsură de prevenţie în cazul epidemiei de coronavirus, studenţii străini fiind sfătuiţi să evite deplasarea spre ţările de provenienţă,

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a instituţiei de învăţământ superior, cursurile se vor desfăşura online sau vor fi recuperate, după caz.

Activitatea administrativă din cadrul Universităţii se va desfăşura normal.

„Se face apel către toţi membrii comunităţii academice (personal didactic, didactic auxiliar, administrativ, studenţi, masteranzi, doctoranzi) să respecte cu stricteţe recomandările de igienă individuală şi colectivă. Se recomandă evitarea, pe cât posibil, a oricăror deplasări între localităţi şi în exteriorul judeţului Alba, mai ales cu mijloacele de transport în comun. Studenţii internaţionali sunt sfătuiţi să evite deplasarea spre ţările de provenienţă”, arată comunicatul.

Potrivit sursei citate, cabinetul medical al universităţii va sta la dispoziţia studenţilor şi a întregului personal.

„Adresăm rugămintea ca oricine manifestă simptomatologia specifică să se adreseze de urgenţă Serviciului 112 sau să se prezinte la Cabinetul Medical al UAB (Corp D, parter). La nivelul Conducerii UAB se va monitoriza evoluţia situaţiei din judeţul Alba şi din ţară, urmând să se ia alte decizii în funcţie de evoluţia evenimentelor”, transmit reprezentanţii universităţii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.