Administrație

Transportul public local din Aiud are program special

Transportul public local din municipiul Aiud va avea un program special, respectiv unul care să asigure „strict deplasarea cetăţenilor la locul de muncă şi spre casă”, potrivit unei hotărâri luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit luni, la convocarea primarului Oana Badea.

„Descurajăm deplasarea cu transportul public local pe cât posibil”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Aiud.

Potrivit sursei citate, printre celelalte hotărâri luate luni de CLSU Aiud se numără suspendarea accesului în spaţiile de joacă, spălarea străzilor şi trotuarelor cu dezinfectant pe bază de clor o dată pe zi, suspendarea funcţionării târgului de animale, aprobarea unor măsuri suplimentare pentru comercianţii din piaţă – distanţă de minimum un metru între ei, obligativitatea de a purta mănuşi şi de a dispune de dezinfectanţi.

Butoanele de activare ale semafoarelor din municipiul Aiud vor fi dezinfectate din oră în oră, iar ca măsură de protecţie se solicită ca activarea lor să se realizeze cu cotul.

La nivelul Primăriei vor intra, de asemenea, în vigoare o serie de măsuri de limitare a contactului direct prin înlocuirea cu serviciile online. Cetăţenii care nu dispun de acces la internet vor suna pentru programare la numărul 0258.861.310. Până la cunoaşterea deplină a prevederii, accesul în instituţie va fi triat la Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice.

Toate aceste măsuri sunt instituite până la 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.