Administrație

Alba Iulia. Hala agroalimentară din Centru își sistează activitatea

Hala agroalimentară din cartierul Centru al municipiului Alba Iulia îşi va sista activitatea până cel puţin la sfârşitul lunii martie şi va continua să funcţioneze numai piaţa din cartierul Cetate, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Robert Roman.

„În ceea ce priveşte funcţionarea pieţei agroalimentare, facem cunoscut că activitatea este normală şi se desfăşoară sub stricta supraveghere de specialitate. Miercuri se va închide pentru dezinfecţie generală, operaţiune ce va fi reluată şi duminică. Hala agroalimentară din Centru îşi sistează funcţionarea până în 31 martie, cu posibilitate de prelungire”, a transmis Robert Roman.

Potrivit acestuia, Primăria municipiului Alba Iulia a suplimentat măsurile care pot limita eventualele îmbolnăviri cu noul coronavirus.

„Începând de azi, 17 martie, a intrat în vigoare dezinfectarea spaţiilor publice de tipul locuri de joacă, staţii de autobuz, panourile automatelor de bilete etc, aflate în administrarea municipalităţii. Substanţa utilizată este aceeaşi ca şi în cazul dezinfecţiei străzilor şi trotuarelor – hipoclorit de sodiu. Pentru a asigura o dispersie cât mai eficientă, acest tip de activităţi se vor efectua cu precădere noaptea”, a mai spus Roman.

Luni, viceprimarul cu atribuţii de primar, Voicu Paul, a anunţat, pe pagina sa de facebook, faptul că şi în Alba Iulia se va proceda la spălarea străzilor, urmând să ajungă în acest sens în depozitul operatorului de salubritate o cantitate de 5.000 de litri de hipoclorit de sodiu.

Pe de altă parte, în Alba Iulia continuă curăţenia de primăvară, acţiune demarată în urmă cu două săptămâni.

În judeţul Alba nu s-a înregistrat până marţi niciun caz de infectare cu coronavirus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.