Mozaic

Blue Air suspendă, începând din 21 martie, zborurile regulate, până la ridicarea stării de urgență

Blue Air suspendă zborurile regulate începând cu data de 21 martie şi până la încheierea perioadei în care starea de urgenţă este activă, potrivit unui comunicat remis marţi Agerpres.

Totodată, Blue Air introduce programul „Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a suspenda toate zborurile regulate, pentru repatrierea cetățenilor și a rezidenților români „surprinși departe de casă de instalarea situației de urgență”.

„Misiunea prioritară a Blue Air în aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetăţenilor şi a rezidenţilor români surprinşi departe de casă de instalarea situaţiei de urgenţă. Astfel, în intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua să opereze un program ajustat la nivelul cererii din această perioadă, conţinând un număr limitat de zboruri, al cărui obiectiv esenţial este de a aduce pasagerii români acasă”, se menţionează în comunicat.

Totodată, Blue Air va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care există cerere suficientă pentru o anumită destinaţie sau la cererea expresă a unor organizaţii sau autorităţi.

„Suspendarea zborurilor regulate reprezintă pentru, noi, la Blue Air, o premieră tristă şi o decizie dificilă din punct de vedere uman, economic şi operaţional, însă susţinem pe deplin măsurile luate de Guvernul României şi suntem conştienţi de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta în contextul pandemiei. Prioritatea noastră este siguranţa pasagerilor noştri, preocupându-ne totodată de confortul lor emoţional”, a declarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Pasagerii care au zboruri rezervate cu data călătoriei până pe 31 mai 2020 (inclusiv) și doresc să își reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit, pentru zboruri după data de 1 iunie, sau de restituirea sumei sub formă de voucher, ce va putea fi folosit pentru călătoriile viitoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.