Social

O femeie din Cugir este cercetată de procurori pentru că nu a respectat măsurii izolării

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au înregistrat un dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce o femeie din oraşul Cugir şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, potrivit unui comunicat transmis luni Agerpres.

Conform sursei citate, dosarul a fost înregistrat, luni, după ce poliţiştii din Cugiu s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la faptul că o femeie a încălcat măsura autoizolării la domiciliu.

Femeia intrase în izolare luni, 16 martie, însă sâmbătă ea a fost identificată de poliţişti pe raza oraşulului Cugir, cu toate că ar fi trebuit să stea în casă până în 30 martie.

De menţionat că femeia a încălcat măsura izolării la domiciliu înaintea intrării în vigoare a Ordonanţei militare 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii CoVid-19, nefiind astfel introdusă în carantină.

Săptămâna trecută, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia Alba au fost înregistrate alte trei dosare penale deschise pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Toate anchetele deschise în aceste cauze vizează persoane din orașul Cugir.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.