Social

Dosare penale pentru doi aiudeni care nu au respectat izolarea la domiciliu

Doi aiudeni care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, nefiind identificaţi acasă, sunt cercetaţi penal, potrivit unui comunicat transmis marţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, ambele situaţii fiind constatate săptămâna trecută.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud se află înregistrate două dosare penale, având ca obiect infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor (…), ca urmare a proceselor verbale de sesizare din oficiu din datele de 17.03.2020 şi 18.03.2020, în care se arată că două persoane, cărora li se instituise măsura izolării, nu au fost identificate la domiciliul situat în municipiul Aiud, judeţul Alba”, se menţionează în comunicat.

Potrivit unui raport postat pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Aiud, pe raza localităţilor componente se află în izolare la domiciliu 122 de persoane. Pentru alte 14 persoane, DSP Alba a emis avizul epidemiologic pentru încetarea perioadei de izolare.

Şi pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au fost înregistrate cinci astfel de dosare, privind persoane din Cugir şi Zlatna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.