Social

Criza coronavirusului. Bărbat amendat pentru că i-a înjurat polițiștii care i-au cerut să se legitimeze

Un bărbat de 39 de ani, din Deva, a fost amendat, miercuri, de poliţişti cu 1.600 de lei pentru că a refuzat să se legitimeze şi apoi a fugit de poliţiştii care efectuau o acţiune de verificare a persoanelor care circulau prin oraş, pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii CoVid-19.

Bărbatul a adresat cuvinte jignitoare şi injurii la adresa poliţiştilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Deva.

„Pentru refuzul legitimării, proferarea de injurii şi cuvinte jignitoare la adresa politiştilor (…), dar şi pentru că nu avea asupra sa documentele prevăzute de Ordonanţa Militară nr. 3, bărbatul a primit amenzi în cuantum total de 1.600 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Alături de celelalte forţe de ordine, poliţiştii au instituit miercuri puncte de control şi au verificat documentele persoanelor care se aflau pe stradă, după orele prânzului. Astfel de controale au avut loc în toate localităţile din judeţul Hunedoara.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.