Administrație

Aiud. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat o serie de măsuri de combatere a epidemiei

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, întrunit joi în ședință, a luat un set de decizii, informează Primăria municipiului Aiud.

Astfel, Comitetul a decis ca operatorul serviciului de transport public local să suplimenteze mijloacele de transport de pe rutele care cuprind Gârbova de Jos, Gârbovița și Gârbova de Sus, astfel încât distanța dintre călători să fie cea recomandată.

De asemena, s-a decis notificarea agenților economici cu 50 angajați și mai mulți cu privire la respectarea distanței dintre lucrători la locul de muncă, a condițiilor de igienă obligatorii, precum și a distanței obligatorii în mijloacele de transport cu care deplasează lucrătorii.

În condițiile limitării circulației cetățenilor pe durata zilei, Comitetul a decis că spălarea trotuarelor cu substanță conformă se va realiza o dată la trei zile.

Cu privire la redeschiderea Pieței Agroalimentare „Dr. Constantin Hagea” Aiud, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a votat în unanimitate menținerea suspendării activității în condițiile în care suntem în plină ascensiune a epidemiei, iar circulația este drastic limitată de Ordonanța Militară nr. 3 și aprovizionarea trebuie să fie încurajată în imediata apropiere a domiciliului.

La solicitarea ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Aiud s-a hotărât înființarea unui punct de lucru temporar pentru echipajul de prim-ajutor (SMURD) în clădirea cantinei Liceului Tehnologic Aiud de pe strada Ecaterina Varga.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.