Social

Viziere de protecție, donate Direcției de Sănătate Publică de către o companie privată

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrescu, purtând mască și vizieră de protecție medicală

Sute de viziere de protecţie au fost donate de către o companie din Alba Iulia şi repartizate, joi, de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) mai multor instituţii implicate în lupta împotriva răspândirii coronavirusului, respectiv Poliţiei, Jandarmeriei, ISU, Ambulanţei şi spitalelor din Alba Iulia şi Blaj.

În total, firma din Alba Iulia, specializată în producţia de tipărituri şi materiale publicitare, va mai livra către DSP Alba, în perioada următoare, în mod gratuit, peste 2.000 de viziere confecţionate de către angajaţii companiei. Datorită materialului din care sunt confecţionate, vizierele pot fi, după sterilizarea lor, reutilizate.

„Azi s-au primit 500 de viziere care au fost repartizate astfel: 50 de viziere la IPJ, 50 la Jandarmerie, 50 la ISU, 50 la Ambulanţă, 100 la DSP, 100 la Spitalul Municipal Blaj şi 100 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Pe măsură ce o să mai primim, o să mai repartizăm şi celorlalte spitale şi celor aflaţi în prima linie”, a declarat, joi, directorul executiv al DSP Alba, Alexandru Sinea.

Omul de afaceri care deţine firma în cauză este cel care a avut iniţiativa „reprofilării” producţiei pentru a veni în mod gratuit în sprijinul autorităţilor implicate în lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.