Social

Găsit în trafic la Cluj-Napoca, deși ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu, în Ighiu

Control în trafic realizat de polițiștii rutieri (fotografie de arhivă)

Un bărbat din Ighiu s-a ales cu un dosar penal pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, după întoarcerea sa din Germania, fiind oprit în trafic la intrarea în Cluj-Napoca, unde se deplasase cu autoturismul proprietate personală, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

„În data de 26.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, o persoană de sex masculin şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, dispusă începând din data de 26.03.2020 deoarece a revenit din Germania, şi a părăsit locuinţa sa din com. Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă cu autoturismul personal, fiind ulterior identificat şi oprit în trafic de către organele de poliţie la intrarea în mun. Cluj-Napoca”, se menţionează în comunicat.

Pe numele bărbatului a fost înregistrat, vineri, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

În Alba se aflau vineri în izolare la domiciliu 1.771 de persoane.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.